Kort Ugg kan bæres på Europas julefest

Der er ikke nogen grund til, at hver dame ikke kan være trendy, selv i hele vintersæsonen. Kvinders vinterfashions kan være sjovt, hvis du ved hvordan man vælger dem. Bare fordi du har brug for at holde varmen, er det ikke noget formål, du kan ikke være trendy og moderigtigt.

Du må ikke bære dine ugg støvler i sneen. Nogle ser ud til at være fantastiske med dit sne gear, og de er meget varmt, men det er først, indtil den våde sne kommer ind i dem. Så føles det som om din ft også kan være bundet til to isblade. godt. Ved alle indikerer overveje jeres støvler på ferie med dig og bære dem i hytten ved baren til aftensmad, men hold dig væk fra sneen.

Den anden skal være farven. Uldfarven på de ægte UGG’er bør være nøjagtigt ens med fåreskindens farver, og farven burde synes at være naturlig med absolut ingenting som syntetisk.

Bemærk: Disse gange tager dette næsten normalt form af espresso sammen. Det er ikke tider med ekstrem dialog eller problemløsning. Der er ikke gjort noget forsøg på at producere en slags dyb oplevelse. Vi udfører lejlighedsvis vores spil (som generelt overrasker os på en eller anden måde med glædelige tanker, der sommetider dvæler i timevis), men for det meste, forpligter vi os til at sætte alt andet til side for bare at være sammen med hinanden; Stille, dovent, åben.

Selvom ofte bestrides af deres New Zeland neigbours, anses Australien for at være oprindelsen af ​​den traditionelle Ugg Boot, der har været baseret på støvler, der blev brugt under den fantastiske krig. Ved 30’erne var Ugg Boots blevet produceret af Blue Mountain, og da produktionen er vokset dramatisk.

Classic Stripe Cable Knit Boots – Dette er et i stedet ’snazzy’ look med mørke og hvide vandrette striber, der går hele vejen op ad støvlen.? De er strikket i et ‘kabel’ -mønster, som sandsynligvis virker temmelig bekendt med dig, når du ser en fremtoning på dem.? Som med andre stilarter af sweater støvler fra UGG Australia, er de ret varme og hyggelige og kan bare være den perfekte sweaterstøvler til vinteren.

Med hensyn til beklædningen får du et større valg på grund af chokoladekortvariationer fra fåreskindstøvler. En stilfuld søgning er let at færdiggøre. Det giver dig betydeligt ekstra tillid. En universel udseende opnås ved simpel type på klassiske chokladstøvler. Dette har tendens til at være den mest sikre løsning for at få dig til at skille sig ud.